Verzenden & retourneren


Verzendkosten Nederland


Verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf € 6,75 afhankelijk van uw bestelling.
Bestellingen vanaf € 100,00 worden franca geleverd tenzij anders vermeld bij de producten.


Verzendkosten Europa

Voor het verzenden van uw bestellingen naar Europa zijn de kosten vanaf € 8,50 afhankelijk van uw bestelling en welk naar welk land de bestelling verzonden moet worden. Deze kosten kunt u zien bij het plaatsen van uw bestelling


Levertijd

De levertijd is per product afhankelijk.
De status van de levertijd kunt u terug vinden bij de producten. 


Bezorging

Wij verzenden met Postnl of DHL. Nadat u onze order update “verzonden” heeft ontvangen wordt het pakketje binnen 24 tot 48 uur bezorgd. U ontvangt per email een track and trace code om uw bestelling te volgen. Als u niet thuis bent zal de bezorger van PostNL het pakketje de dag erna opnieuw aanbieden.


Retourneren

U heeft een bedenktermijn van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de eerste dag na aflevering. Indien u gebruik wilt maken van het retourneren zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Boetiek Sale retourneren, conform de door Boetiek Sale verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen of langs te brengen naar onderstaand retouradres. Boetiek Sale zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor de verzending en retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Boetiek Sale kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval de reden, uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Let op! U kunt alleen producten retourneren die niet vallen onder de sociale hygiënische.

Boetiek Sale verstaat onder sociale hygiënische :

  • Lingerie
  • Ondergoed van mannen, vrouwen en kinderen.
  • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.


Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België en Duitsland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Jenmsolar.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Boetiek Sale
Hemelrijkstraat 14
6301 AK Valkenburg
Nederland

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »